Recept na krásne vlasy: Nanoil Keratin Hair Mask

Snívate o vlasoch, ktoré vyzerajú ako z reklamy na šampón? Už pravdepodobne viete, že aby ste to dosiahli, nestačí vám používať len kondicionér. Ak vaše vlasy potrebujú skutočné ošetrenie, zvoľte si dobrú masku na vlasy, ktorá zlepší stav a vzhľad vlasov. Poznáte názov najpredávanejšej reparačnej masky na báze keratínu? Pozrite si recept na nádherné vlasy. Vyskúšajte Nanoil Keratin Hair Mask.

Nanoil Keratin Hair Mask: čo ju robí vysoko efektívnou kúrou na vlasy?

Nanoil maska je zložená z tých najlepších látok: okrem keratínu na opravu vlasov, obsahuje pantenol, ktorý nielenže zlepšuje vzhľad vlasov a zvyšuje ich lesk, ale tiež posilňuje efekt keratínu, lebo podporuje opravu a pomáha proteínom jednoduchšie preniknúť do hlbších vrstiev vlasu. Pantenol je bezpečná forma alkoholu, ktorá uľahčuje absorpciu živín a dodáva vlasom krásny vzhľad!

Vysvetlime si efekt keratínu na vlasy. Tento štrukturálny proteín ovplyvňuje vzhľad a stav vlasov. Vedeli ste, že keratín sa spolupodieľa na stavbe vlasov? Je to hlavná stavebná zložka, a preto ho musíme vlasom stále dodávať. Telo nie je často schopné vytvoriť dostatočné množstvo keratínu.

Pre aký typ vlasov je Nanoil Keratin Hair Mask najlepšia?

Je to skvelá maska pre akýkoľvek typ vlasov. Pretože je na báze keratínu, je najlepšia na poškodené vlasy, ktoré potrebujú okamžitú záchrannú terapiu, ale je skvelá aj pre zdravé vlasy: nečakajte na to, kým sa stav vlasov zhorší. Predíďte poškodeniu tým, že im dodáte molekuly keratínu, udržiavajte si vlasy zdravé, silné a úžasné.

Recept na najlepšie vlasy, aké ste doteraz mali: ako používať Nanoil masku?

  1. UMYTE SI VLASY. Vyskúšajte Nanoil micelárny šampón, ktorý vyčistí vlasy od toxínov, nánosov produktov, prachu, nadbytočného mazu, atď.
  2. JEMNE SI VYSUŠTE VLASY UTERÁKOM. Buďte jemné pri vytláčaní nadbytočnej vody.
  3. NABERTE SI DÁVKU NANOIL KERATIN HAIR MASK. Nepotrebujete veľa. Na pokrytie všetkých vlasov vám stačí malé množstvo.
  4. NASAĎTE SI KÚPACIU ČIAPKU (voliteľné). Vďaka teplu bude produkt lepšie fungovať, lebo sa otvorí kutikula a vlasy budú lepšie vstrebávať. Tento trik je brilantný na poškodené vlasy. Samozrejme, tento krok môžete preskočiť. Nechajte masku pôsobiť približne 20 minút.
  5. OPLÁCHNITE MASKU PO 15-20 MINÚTACH. Pri oplachovaní použite studenú vodu, aby sa uzavrela kutikula a aby boli vlasy odolnejšie voči poškodeniu a strate vody.
View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Benefity Nanoill Keratin Hair Mask

Už po prvej aplikácii zbadáte zlepšenie: vďaka skrášľujúcemu efektu pantenolu budú vlasy vyzerať silnejšie, zdravšie a lesklejšie. Koniec neposlušným, suchým, zamotaným vlasom!

Stačí vám pár týždňov s reparačným keratínom a vlasy budú opäť zdravšie a silnejšie: odolné voči poškodeniu, krásne vyzerajúce, budú mať sýtu farbu, ktorá každého ohúri. Nanoil keratínová maska zabraňuje vyblednutiu farby a zvyšuje lesk vlasov. Vaše vlasy budú mať šancu vyzerať úplne najlepšie, akoby ste podstúpili kúru vo vlasovom salóne!

Kde sa dá zakúpiť Nanoill Keratin Hair Mask?

Choďte na [www.nanoil.sk] a pozrite si všetky ohromné kozmetické produkty od Nanoilu!