DIY Metódy pre Dlhšie, Hrubšie Riasy

Long, thick eyelashes

Ženy po celom svete túžia po dlhších a hrubších riasach. Sú symbolom ženskosti a krásy. Ale ako môžete dosiahnuť tieto riasy bez použitia riasenky alebo umelých rias? Existuje niekoľko prírodných metód, ktoré môžete vyskúšať doma. Toto sú niektoré z nich:

Vazelína

Vazelína je skvelá na zvlhčenie a výživu rias. Pomáha im rásť dlhšie a silnejšie. Jednoducho si na konci dňa naneste malé množstvo vazelíny na riasy, nechajte pôsobiť cez noc a ráno opláchnite teplou vodou. Nezabudnite vazelínu dôkladne opláchnuť, aby ste predišli podráždeniu očí.

Olej z rícínových semien

Olej z rícínových semien je známy svojimi výživovými vlastnosťami a je veľmi účinný pri podpore rastu rias. Aplikujte ho na riasy pred spaním a opláchnite ráno. Ak chcete dosiahnuť najlepšie výsledky, používajte ho pravidelne niekoľko mesiacov.

Zelený čaj

Zelený čaj je plný antioxidantov, ktoré podporujú rast vlasov a teda aj rias. Jednoducho si pripravte silnejší zelený čaj, nechajte ho vychladnúť a potom ho pomocou vatového tampónu aplikujte na riasy. Nechajte pôsobiť 15 minút, potom opláchnite.

Olej zo semien hroznového vína

Tento olej je plný vitamínu E a antioxidantov, ktoré podporujú rast rias. Aplikácia je rovnaká ako pri oleji z rícínových semien. Dávajte pozor, aby sa vám olej nedostal do očí.

Aloe vera

Aloe vera je známa svojimi zvlhčujúcimi a výživovými vlastnosťami. Môže pomôcť riasam rásť silnejšie a zdravšie. Použite čistú aloe vera gél a aplikujte ho na riasy pred spaním. Ráno opláchnite.

Dodržiavanie zdravej stravy

Na zdravý rast rias môže vplývať aj strava. Zahrnite do svojho jedálnička potraviny bohaté na bielkoviny, vitamíny A, C a E, železo a omege-3 mastné kyseliny. Tieto živiny pomáhajú podporovať rast vlasov a teda aj rias.

Hydratácia

Hydratácia je dôležitá pre celkové zdravie, vrátane zdravých a pekných rias. Snažte sa piť dostatok vody počas celého dňa.

Záver

Existujú rôzne DIY metódy pre dlhšie a hrubšie riasy, ktoré môžete vyskúšať. Hlavné je byť trpezlivý, pretože výsledky sa neobjavia hneď. Ale ak budete tieto metódy pravidelne používať, môžete vidieť skvelé výsledky!