Najlepšie prírodné lieky na rast vlasov

Zdravé a silné vlasy pôsobia príťažlivo, číre a elegantne. Tiež predstavujú znak zdravia a vitality. Ak máte problémy s vypadávaním vlasov alebo pomalým rastom, je tu pár prírodných liekov, ktoré by Vám mohli pomôcť a ktoré môžete vyskúšať práve teraz doma.

Aloe Vera

Aloe Vera

Aloe Vera je známa svojimi hojivými vlastnosťami a od čias staroveku sa používa na liečenie rôznych neduhov. Je to ideálny prírodný liek na podporu rastu vlasov. Aloe vera hydratuje pokožku hlavy, čistí póry a reguluje PH hodnoty. Ako bonus, má tiež schopnosť bojovať proti lupinám.

Ricínový olej

Ricinový olej

Ricínový olej je ďalší vynikajúci prírodný produkt pre rast vlasov. Má vysoký obsah vitamínu E a esenciálnych mastných kyselín, ktoré sú nevyhnutné pre zdravie vlasov. Pravidelnú masáž ricínovým olejom na pokožku hlavy môže stimulovať cirkuláciu krvi a podporiť rast vlasov.

Vajcia

vajcia

Vajcia sú bohaté na vitamín B, proteíny a základné mikroživiny, ktoré posilňujú vlasy a urýchľujú ich rast. Môžete si doma pripraviť masku z vajec, ktorú necháte pôsobiť na vlasy 20 minút, potom dôkladne opláchnete.

Jablčný ocot

jablčný ocot

Jablčný ocot je silný prírodný produkt na podporu rastu vlasov. Pomáha udržiavať zdravie pokožky hlavy a podporuje rast vlasov tým, že stimuluje lepšiu cirkuláciu v pokožke hlavy. Jablčný ocot dobre funguje ako posledný oplach po umytí vlasov, pretože zanecháva vlasy lesklé a mäkké.

Záver

Existuje mnoho prírodných produktov, ktoré môžu podporiť rast vlasov. Môžete ich vyskúšať a uvidíte, ktorý funguje pre Vás najlepšie. Vždy však pamätajte, že tiež je dôležité stravovať sa zdravo a mať dostatok spánku, pretože tieto faktory sú dôležité pre zdravie a silu vlasov.