Ako ľahko sa dať vyžarovať krásnym obočím?

Kozmetika a upravovanie obočia môže byť náročné a vyžaduje mnohé umenejšie zručnosti a skúsenosti. Obočie je kritickým zložkou každého make-upu, a preto sa o ne treba starať a dbať o ich krásu. Kreatívni ľudia vždy tvrdili, že ak chcete mať dokonalý make-up, musíte mať dokonale upravené obočie. Samozrejme, každý make-up by sa mal prispôsobiť jeho prirodzenému tvaru, aby ste dosiahli čo najlepší vzhľad.

Akonáhle objavíte tvar, ktorý vyhovuje vašej tvári, môžete začať so zaujímavými prvkami a zistiť, ako je možné to zlepšiť. Ak nerozumejete nijakému základnému kozmetickému produktu, môže to byť trochu prehnané. V prípade obočia je veľmi dôležité poznať, aké produkty a aké techniky sú pre vás vhodné.

Aké produkty používať na upravu obočia?

Klasikou je bezpochyby ceruzka na obočie. Je vyrobená zo živice, ktorá je dosť odolná a vytvára plynulé a efektívne linky. Dobre sa čistí a nezanecháva zbytočné zvyšky (napr. Funguje dobre so suchým ošetrením). Ilustračné obrázky a videonávody vám pomôžu nájsť ten správny tvar.

Ďalší produkt, ktorý sa často používa membránové tužky, ktoré môžu byť veľmi účinné, ak potrebujete zakryť nežiaduce chĺpky alebo zmeniť zaoblené kontúry. Tieto tužky môžu poskytnúť dlhotrvajúcu farbu, ktorá je odolná proti stekaniu. Niekedy sa používajú aj gélové alebo krémové obočie.

A samozrejme tu máme tiež peny na obočie. Používajú sa na vyplnenie obočia a ľahkú fixáciu súčasne. Tieto peny sa nanášajú priamo na vlas natrvalo a sú veľmi ľahko aplikrovateľné. Používajú sa na potlačenie nedokonalostí a tiež nahradiť prítomnosť obočia, čím sa dosiahne atraktívny a elegantný vzhľad.

Čo je potrebné urobiť pre zvýraznenie obočia?

Na oživenie obočí je potrebné aplikovať make-up. Na to sú vhodné odtiene, ktoré sú vyvinuté na vyplnenie a presahujú na vyplnenie chĺpkov. Na začiatok si zvoľte tieň svetlejší až mierne tmavý a pridať kontúry iba v niektorých sekciách. Naneste podľa cesty strany a potom si vyberte odtiene, ktoré presahujú na svetlé odtiene. Môžete tiež použiť ceruzku na obočie a očné tiene pre ďalšie vyplnenie alebo „pokrčenie“ vlasov. Ak si všimnete, že obočie je príliš tmavé, môžete ho jemne rozjasniť gélovým alebo krémovým obočím.

Ďalším spôsobom zvýraznenia obočia je prelínanie obočia. To je proces, v ktorom sa do hranoly nanesie ľahký make-up, ktorý vytvorí odtiene od svetlých po tmavé. Týmto spôsobom sa dosiahne jemný a prirodzne vyzerajúci efekt. Tento postup je veľmi dobrý pre ženy, ktoré chcú, aby obočie boli intenzívnejšie bez toho, aby sa vrhli do plných odtieňov.

Rady a triky pre ľahký make-up obočia?

Keď robíte make-up obočia sú viaceré obete, ktoré sú potrebné, aby sa dosiahol požadovaný výsledok. Prvá vec, ktorú by ste mali spraviť je smerom ku obočiu vlas.Jemným pohybom kefky porozmete vlasy a uvoľníte odumreté časti. Ak chcete tieto odumreté časti odstrániť na konečný výsledok použite pinzetu. To pomôže udržovať obočie čisté a nastavené po celý deň. Ak je obočie veľmi husté, odporúča sa najskôr ľahko odmastiť obočie a začať s vyplňovaním.

Keď je obočie pripravené, je potrebné umiestniť obočie tak, aby vyzeralo prirodzene. Nájdite fixačný produkt a naneste ho na obočie. Niektorí ľudia používajú gély alebo tužidlá, aby dostali vlasy do tej istej polohy. Uistite sa, že ste naniesli iba trochu produktu a nie až príliš veľa, aby nedošlo k preplneniu.

Keď už je základný make-up obočia hotový, môžete si zvoliť správny odtieň pre make-up obočia. Najskôr si všimnite farby vašej pleti a vlasov. Potom si vyberte tieň, ktorý je očividne súvis