Magnifikácia sedmi olejov pre farbené vlasy od Gliss Kur

Pohľad do akýkoľvek predaja drogérie pravdepodobne ukáže veľa produktov, ktoré určujú vlasy „Gliss Kur“. To znamená, že skupina produktov s tendenciou vám pomôcť smeniť farbu vlasov, aby bolo zafarbené, tak ako to chcete. A prečo? Zasadnutie uprostred tejto skupiny produktov sú oleje Gliss Kur The Magnificent Seven pre farbené vlasy. Táto skupina olejov, ako naznačuje názov, má sedem druhov a všetky vám pomôžu vychutnať si luxusné vlasy, ktoré to súdržná firemná politika.

Čo sú oleje The Magnificent Seven?

Sedem olejov The Magnificent Seven od Gliss Kur sú uvedené na trh na podporu farebných vlasov, ktoré potrebujú intenzívnu starostlivosť. Každý olej používa príroda a kombinuje ich s modernou technológiou, aby priniesla okamžité, intenzívne a viditeľné výsledky, ktoré vám pomôžu vytvoriť a/alebo obnoviť prirodzene svieže a zvýraznené vlasy. Naviac každý z týchto bylinných olejov zahŕňa rozdielne vitamíny, antioxidanty, zložky pre obnovu, prehĺbovánie a starostlivosť. Každý z týchto olejov má svoju vlastnú špecifickosť, ale Váše vlasy si budú ceníť každý jeden z nich!

Špecifikácia – The Magnificent Seven oleje od Gliss Kur

Arganový olej – Arganový olej oživí suché, farbené vlasy, čo núti vaše vlasy rásť a zvýšiť hustotu vašich prameňov, pretože obsahuje veľké množstvo vitamínu E. Tento olej je bohatý na Omega-3, Omega-6 a mastné kyseliny, ktoré zosilnie lámavosť a elastickosť vašich vlasov.

Kokosový olej – Tento olej je známy pre svoju vlhkosť udržujúce vlastnosti a izolačnú vrstvu, ktorá vytvára pomáha podporiť hydratáciu a stimuláciu rastu. Obsahuje stúpenec zložiek proti starnutiu, ako sú esenciálne mastné kyseliny, vitamíny A a E, ktoré sú s veľmi prospešne check down príznaky starnutia.

Olej zo sóje – Olej zo sóje je vysoce bohatá olej, ktorý obnoví poškodené vlasy. Je bohatý na bílkoviny, vitamíny B a E, Omega-3, Omega-6 a spatné mastné kyseliny, ktoré poskytuje účinné odstraňovanie lámavosti.

Amla olej – Tento druh olej je krásny, bohatý v antioxidačných vlastnostiach. Amla olej je považovaný byť silný zložka pre starostlivosť o vlasy a pretože je bohatý na citlivé mastné kysely, vitamíny a hlavne vitamín C, je to ideálne pre prevenčné opravy poškodených vlasov.

Neem olej – Ďalší olej z The Magnificent Seven je charakteristický ako Liečivý olej, ktorý bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje veľké množstvo Omega-3 mastných kyselín, ktoré pomáhajú obnovovať vlasy, ako aj stimulovať rast vlasov, predísť poškodeniu a ich lámavosti.

Karanja olej – Karanja je známy pre svoju schopnosť prekonať príznaky starnutia a oživiť vlasy. Tento olej je známy pre bohaté bílkoviny a minerály, ktoré pomôžu čo sa stimuluje rastu vlasov týka. Alfa-hydroxykyseliny obsiahnuté udržujú vaše vlasy, aby zostali lesklé, hydratované a zdravé.

Brahmi olej – Brahmi olej je úžasný nástroj pre zvýšenie hydratácie a lesku. Tento olej je bohatý na vitamín A, vitamín C, Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny a mnoho ďalších zložiek pre udržanie zdravých vlasov.

Jatamansi olej – Tento olej má viacero liečivých a antioxidant vlastností protiónovom, príznakov starnutia a hydratačných vlastností. Pozostáva z Omega 3 mastných kyselín a zomeraných vitamínov, ako aj účinnej látky s názvom Jatamansi, ktoré bez problémov obnoví vlasy pred poškodením.

Návod aplikáacie

Je veľmi jednoduché ich aplikovať. Na začiatok sa odporúča aplikovať olej v miernej teplote. Naneste olej na pramene vlasov bez toho, aby ste ich úplne zmáčali. Vlasy by mali byť mokré, ale nie dusené. Urobte jemný masážny pohyb, ale buďte opatrní, aby ste nepopraskali nechty ani dráždili pokožku hlavy. Po masáži je možné pridať malé množstvo oleja vlasov pre vylepšenie výsledku. Nechajte olej pôsobiť as