Nové kozmetické veci! Minerálne podkladové svetlo Lily Lolo Candy Cane SPF 15

Aké sú vaše ciele týkajúce sa starostlivosti o pleť?

Keď ste vytvorili starostlivosť o pleť, dúfate, že získate zdravie, svieži a mladý vzhľad svojej kože. Avšak ak je váš prírodný podklad nespokojný s Vami, môže byť ťažké dosiahnuť svoje ciele pomocou krémov a lotií. Minerálny podklad Lily Lolo Candy Cane SPF 15 je vyvinutý, aby vám pomohol dosiahnuť tieto ciele. Tu je niekoľko informácií o tom, ako môže váš nový podklad v základni pomôcť hydratovať, zjemniť a matovať pleti, ale tiež poskytnúť aj ďalšiu ochranu pred UVA a UVB žiarením.

Čo je minerálna báza?

Minerálna báza postavená na zirconoch je zložená zo zložiek, ako je oxidy železa, hliníka a titanu, ktoré sa riedia do veľmi jemného prášku. Pri nanesení na pokožku môžu poskytnúť hydratáciu, tón a pružnosť. Na rozdiel od štandardných podkladov, minerálne bázy neobsahujú cukor, olej a syntetické látky, ktoré môžu ukryť alebo poškodiť vašu pokožku.

Aké výhody môže poskytnúť podklad Lily Lolo Candy Cane SPF 15?

Lily Lolo Candy Cane SPF 15 poskytuje všetky výhody, ktoré môžu byť získané z minerálneho základu. Iba po nanesení vaša pokožka dostane hydratáciu, okamžitý tón a príjemný pocit. Používa tiež špeciálne zložky, ako je perlové čierne uhlie, ktoré účinne absorbuje prebytočný olej, a zelené zelenina pre pomoc s matovaním pokožky. Zložky ako oxidy železa a sabľovka obnovujú farbu pleti, takže používanie podkladu Lily Lolo Candy Cane SPF 15 vám prináša dlhotrvajúci efekt.

Vďaka pridanému SPF 15 faktoru aktívne chráni vašu pokožku pred UVA a UVB lúčmi. Keďže minerálny podklad Lily Lolo Candy Cane sa nemieša s krémom na ochranu pred slnkom, môžete si vybrať medzi týmito dvoma produktmi pre najlepšiu ochranu a získať intenzívnu ochranu pred pomalším starnutím.

Ako používať Lily Lolo Candy Cane SPF 15

Aplikácia Lily Lolo Candy Cane SPF 15 je veľmi jednoduchá. Ak nemáte čas na namáhanie výrobku na pleť, môžete si jednoducho aplikovať na postihnuté oblasti iba prstami. Použite malé množstvo podkladu na dobré krytie a dodatočné zosvetlenie.

V prípade potreby môžete nanášať minerálny podklad Lily Lolo Candy Cane SPF 15 pomocou štetca alebo spone na pleť. Naneste podklad pre prirodzený, hladký efekt, postupne pridávajte viac prášku, kým nedosiahnete požadovaný tón.

S ktorými produktmi možno kombinovať Lily Lolo Candy Cane SPF 15?

Keď sa rozhodnete zakúpiť minerálny podklad Lily Lolo Candy Cane SPF 15, môžete tiež používať ďalšie produkty na báze minerálu. V závislosti od vášho typu pleti a osobných preferencií môžete okrem Lily Lolo Candy Cane SPF 15 používať aj iné produkty, ako je napríklad zdravá svetlá tónovaná pleťová krém, korektor alebo matujúci prípravok proti olupovaniu.

V kombinácii s minerálnym podkladom Lily Lolo Candy Cane SPF 15 môžete tiež pridať nejaké korekčné základne ako obrysovací polevu, toner, mejkap, prírodný očný krém, korektor, rozjasňovač a opálenie. Pomocou produktov naozaj môžete vytvoriť prirodzený vzhľad, ktorý bude vyhovovať vašej pleti a dodávať jej veľa ochrany po celý deň.

Záverečné myšlienky

Minerálny podklad Lily Lolo Candy Cane SPF 15 je dobrým riešením pre všetky typy pleti, bez ohľadu na vek. Jeho prírodné zložky poskytujú hydratáciu, okamžitý tón a matovanie, a tiež poskytujú ochranu pred UVA a UVB lúčmi. Má skvelý vzhľad, dobrú konzistenciu a nie je ťažké to aplikovať iba prstami alebo s použitím ďalších produktov.

Ak hľadáte produkt, ktorý vám pomôže dosiahnuť požadovaný vzhľad bez námahy, určite skúste minerálny podklad Lily Lolo Candy Cane SPF 15. Uvidíte, že s ním dosiahnete prirodzenejší vzhľad, ktorý sa bude vášmu typu pleti hodiť a, čo je najdôležitejšie, bude vás chrániť pred účinkami slnka.