Hair balmi – Rebríček č. 1

Vlasy sú pravdepodobne najvzácnejšou časťou našej osobnosti, pretože sú prvou vecou, ktorú ľudia vidia. Aby vaše vlasy vyzerali skvele, je potrebné o ne správne postarať, aby boli zdravšie a krajšie. Prvým krokom na ceste k zdravým a krásnym vlasom je výber správnych vlasových balmov. Tieto produkty sú ideálne pre získanie silných, hydratovaných a lesklých vlasov. V tomto článku sa zameriame na najlepšie vlasové balmi, aby sme vám pomohli vybrať ten správny pre vaše vlasy.

Prečo používať balzam na vlasy?

Vlasový balzam je jedným z mnohých vlasových produktov, ktoré sú dostupné na trhu. Je navrhnutý s cieľom poskytnúť vlasom potrebnú hydratáciu, aby vyzerali leskle a zdravo. Používanie vlasových balzamov má veľa výhod, vrátane:

  • Spomalenie rýchlosti vypadávania vlasov
  • Pomáha obnoviť a udržovať pružnosť vlasov
  • Zabraňuje predčasnému starnutiu vlasov
  • Priaznivo ovplyvňuje stav pokožky hlavy
  • Zabraňuje poškodeniu vlasov a umožňuje im vyzerať dlhšie
  • Chráni vlasy voči poškodeniu vplyvom vonkajších faktorov, ako sú poveternostné podmienky a častá expozícia vo vysokej teplote.

Ako používať balzam?

Predtým, ako začnete používať balzam, je dôležité zvážiť typ vlasov a ako konkrétny balzam zapadá do vašej typy starostlivosti. Pokyny na správne používanie balzamu sa môžu líšiť v závislosti od značky, ale obvykle by ste mali postupovať nasledovne:

  • Opláchnite si vlasy teplou vodou a osušte utierkou.
  • Rovnomerne rozotrite malé množstvo balzamu.
  • Jemne masírujte balzam do vlasov a češte ich.
  • Nechajte balzam pôsobiť asi 3-5 minút.
  • Dôkladne opláchnite všetok balzam z vlasov a osušte utierkou.

Po správnom použití balzamu by ste mali okamžite cítiť znamenité zlepšenie stavu vlasov. Budú tiež vyzerať leskle a leskle.

Rebríček č. 1 – Najlepšie vlasové balzamy

Vybrali sme pre vás najlepšie vlasové balzamy dostupné na trhu, aby sme vám pomohli vybrať to pravé pre vaše vlasy.

#1 Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Hydrating Styling Cream

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Hydrating Styling Cream je špičkový balzam, ktorý poskytuje vlhkost, lesk a objem. Je obohatený o výťažky z divokého zázvoru, ktoré majú hydratačný účinok. Je bez parabénov a sulfátov, vďaka čomu neobsahuje škodlivé chemikálie. Je bezpečný pre všetky typy pleti, jemný a veľmi príjemný na použitie. Tento balzam je najlepší pre suché a poškodené vlasy a skvelý na oživenie vlasov.

#2 Morrocanoil Hydrating Styling Cream

Morrocanoil Hydrating Styling Cream je vyrobený z rastlinných extraktov a je prvým spotrebiteľským produktom, ktorý obsahuje olej z arganovníka. Tento balzam poskytuje vlasom potrebnú hydratáciu, lesk a pružnosť. Je ideálny pre suché a poškodené vlasy, ako aj pre tie, ktoré si potrebujú prežiariť. Je veľmi ľahký a jemný a dodáva vlasom zdravý a lesklý vzhľad. Je vhodný pre všetky typy vlasov a je veľmi dobre prijímaný spotrebiteľmi.

#3 Redken All Soft Heavy Cream

Redken All Soft Heavy Cream je jedným z najpopulárnejších vlasových balzamov na trhu. Je to vyživujúci balzam, ktorý obnovuje hydratáciu a zdravý vzhľad suchým, poškodeným a slabým vlasom. Obsahuje výťažok z ořechov a je obohatený o vitamín E, ktorý pomáha obnoviť a udržať pružnosť vlasov. Tento balzam denne hydratuje vlasy, zabraňuje rozštiepovaniu a dodáva vlasom lesk.

#4 Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner

Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner je balzam na obnovu poškodených vlasov. Obsahuje výťažky z bylín, ako je nasturička, ruža a aloe, ktoré pomáhajú obnoviť vlasy poškodené vysokou teplotou, stylingom a šetrením. Tento balzam sa ľahko rozot