Sérum od Nanoilu na upokojenie reaktívnej a začervenanej pleti

Top pleťové sérum na reaktívnu pokožku? Jedine Nanoil!

Toto sérum na tvár plné rastlinných antioxidantov od Nanoilu spevní steny kapilár, čím predíde vzniku metličkových žiliek, upokojí pokožku a zlepší jej vzhľad.

Je to všetko? Jasné, že nie! Pozrite sa, čo dokáže Nanoil Anti-Redness Serum.

Najlepšie sérum na opravu popraskaných žiliek

Keď si zaobstaráte Nanoil sérum na citlivú pokožku, už viac nebudete mať problém s rozšírenými cievkami, reaktívnymi lícami, pálivým alebo svrbivým pocitom. Podľa používateľov a testerov je to najlepšie sérum vyrobené z rastlinných extraktov, ktoré sa jemne postará aj o tú najextrémnejšie citlivú pokožku, náchylnú na podráždenie a začervenanie. Nanoil Anti-Redness Serum má všetko, čo vaša citlivá pokožka potrebuje na bezchybný výzor. Prečo? Lebo produkt sa zameriava za posilnenie a zvýšenie elasticity cievok. Vďaka tomu sa konečne prestanú lámať, takže problém so začervenaním tváre vás už viac nebude trápiť.

Rastlinné extrakty, vďaka ktorým je Nanoil Anti-Redness Face Serum pre vás najlepší

Nanoil sérum na reaktívnu pokožku môžeme popísať ako zmes originálnych látok, známych tým, že majú pozitívny efekt na citlivú pokožku s metličkovými žilkami a začervenaním. To znamená, že Nanoil Anti-Redness Face Serum má všetko čo potrebujete na upokojenie, výživu a posilnenie reaktívnej pokožky. Čo môžete nájsť v INCI (zozname ingrediencií)?

Nanoil najlepšie sérum na citlivú pokožku

EXTRAKT Z LIPY Je súčasťou séra kvôli svojim upokojujúcim účinkom a protizápalovému pôsobeniu. Tento extrakt dokáže aj posilniť krvné cievy.

EXTRAKT Z CYPRUSOVÝCH ŠIŠIEK Táto ingrediencia prírodného pôvodu dokáže ochrániť pokožku pred podráždením a spevniť krehké kapiláry.

EXTRAKT Z KÔRY PAGAŠTANU Nanoil sérum vďaka tejto zložke posilňuje steny krvných ciev, predchádza rozšíreným cievkami a eliminuje metličkové žilky.

EXTRAKT Z KOREŇA PUNARNAVA Je to veľmi silný antioxidant, ktorý pokožku udržuje mladistvou, upokojuje podráždenie, vyživuje a odstraňuje vrásky.

Samozrejme, že to nie sú všetky ingrediencie, ktoré boli použité pri výrobe Nanoil Anti-Redness Face Serum. Oplatí sa zmieniť aj rastlinný glykol a lecitín a iné zložky. Tá prvá ingrediencia udržiava v pleti vlhkosť, pričom tá druhá zabezpečuje výživu a zlepšuje odolnosť pokožky. Obe sú prevenciou proti vysušeniu pokožky.

Jednoduchá aplikácia, rýchle účinky

Jednou z najlepších vecí o Nanoil Anti-Redness Face Serum je to, že jeho účinky sú rýchle. Niektoré sa objavia už po krátkej chvíli po aplikácií, iné sú viditeľné až po niekoľkých dňoch. Keď používate Nanoil sérum každý deň, tak:

  • odstraňuje metličkové žilky a začervenanie tváre
  • upokojuje pokožku a uľavuje od podráždenia
  • zjednocuje tón pleti a rozjasňuje pleť
  • odďaľuje starnutie
  • dodáva pokožke živiny

Aplikácia Nanoil Anti-Redness Face Serum

Používanie Nanoil séra je podobné ako používanie iných produktov tohto typu. Najprv si musíte dôkladne pleť vyčistiť. Potom použite tonikum na tvár, po ktorom nasleduje sérum. Na tvár si naneste niekoľko kvapiek a vmasírujte ich do pokožky. Keďže sa sérum absorbuje do pokožky do niekoľkých sekúnd, tak získate takmer okamžitý efekt hebkosti a hydratácie.

Nezabudnite si vždy následne naniesť váš obľúbený krém na tvár určený na citlivú a začervenanú pleť.

Viac o Nanoil sére na tvár na citlivú pokožku nájdete na www.nanoil.sk.