Nanoil Retinol Face Serum – základná profesionálna denná starostlivosť o pleť

Ak existuje kozmetický produkt, o ktorom sa oplatí básniť, tak jeho meno je určite Nanoil Retinol Face Serum. Omladzuje, hydratuje a rozjasňuje tvár, vďaka čomu pleť vyzerá každý deň lepšie a lepšie! Otestujte sérum od Nanoilu a cíťte sa vo svojej koži dobre.

Viete, aké účinky má pre vašu pleť vitamín A? Viete, prečo je dobré používať retinol počas každodennej starostlivosti o pleť? Objavte tajomstvo vitamínu A a zverte svoju pleť profesionálnemu séru od Nanoilu. Prečo? Pretože to stojí za to!

Nanoil Face Serum – informácie, ktoré sa oplatí poznať

Inovatívne retinolové sérum na tvár od Nanoilu je populárne medzi ženami, ktoré vedia oceniť vysokokvalitné produkty. Ak máte aj vy rady efektívnu kozmetiku s vynikajúcim zložením, tak ho neváhajte vyskúšať. Jedine Nanoil Retinol Face Serum v takom malom objeme séra (50 ml) obsahuje také veľké množstvo vitamínu A. Je to garanciou toho, že produkt je ľahký a funguje lepšie ako väčšina protivráskových krémov.

Nanoil Retinol Face Serum si môžete objednať na www.nanoil.sk.

Produkt je výnimočný svojimi ingredienciami a konzistenciou a taktiež aj nezvyčajným balením. Sérum nemá žiadnu farbu a ani prenikavú vôňu, čo je dobrá správa pre všetkých alergikov. Produkt zároveň vyzerá luxusne, je v krásnej sklenenej fľaške s nóbl etiketou a kvapkadlom.

S čím je retinol v Nanoil Serum skombinovaný?

Retinol, čo je vitamín A, je základnou zložkou tohto séra na tvár od Nanoilu (značka má v ponuke štyri rôzne séra). Hoci obsahuje len niekoľko ingrediencií, v receptúre je dostatok miesta pre živiny a látky, ktoré podporujú vstrebateľnosť séra a zintenzívňujú jeho účinky.

  1. Retinol (Retinyl Palmitate) je vitamín známy svojimi omladzujúcimi a exfoliačnými účinkami. Stimuluje obnovu kožných buniek, zabraňuje starnutiu, zjemňuje vrásky, vďaka čomu sú menej viditeľné a taktiež zosvetľuje tmavé fľaky.
  2. Boerhavia (Boerhavia Diffusa Root Extract) je výťažok z koreňa rastliny z čeľade Nyctaginaceae. Predchádza zápalu pokožky a je silným antioxidantom, ktorý zintenzívňuje antiagingový efekt séra.
  3. Propylénglykol (Propanediol) je čisto prírodný rastlinný glykol, ktorý perfektne hydratuje a pomáha transportovať základné živiny do hlbokých vrstiev pleti. Vďaka nemu, sérum funguje lepšie a je to aj prírodný konzervant.

Čo Nanoil Retinol Face Serum naozaj robí?

Je to profesionálna kozmetika, ktorá každému umožňuje posunúť svoju starostlivosť o pleť do ďalšieho levelu. S Nanoil Retinol Face Serum môžeme odložiť neželaný príchod vrások a stratu plnosti a zároveň jej prinavrátiť mladistvosť a jednotný tón pleti.

Čo získate používaním Nanoil Retinol Face Serum:

  • hodvábne hladkú pleť
  • menej viditeľné jemné línie
  • zmiernenie hyperpigmentácie
  • jednotný tón pleti a žiarivosť
  • už žiadny pocit suchej a napnutej pleti
  • elastickú a oveľa plnšiu pleť

Efekt, ktorý vám dá Nanoil Retinol Face Serum závisí, samozrejme, od počiatočného stavu vašej pleti. Záleží aj na správnom používaní – sérum si musíte aplikovať pravidelne každý jeden deň a vždy pamätajte, aby ste po jeho použití na tvár naniesli ľahký hydratačný krém s SPF.

Na výsledky nemusíte dlho čakať. S Nanoil Retinol Face Serum uvidíte zlepšenie pleti už po 3 týždňoch. Produkt funguje okamžite, ale pre dlhotrvajúce účinky musíte podstúpiť niekoľkotýždňovú (jednoduchú a príjemnú) kúru.