Ako sa rýchlo postarať o svoje obočie s Nanobrow? Funguje už v priebehu 30 dní!

Iba mesiac na celkovú rekonštrukciu vášho obočia – je to vôbec možné? Zdá sa, že séra na obočie nie sú o nič horšie ako séra na mihalnice. Najlepšie z nich fungujú ako precízny mechanizmus zameraný na jednu vec, ktorou je krása vášho obočia. Vďaka nim môže vaše obočie – aj v prípade, že je tenké a nadmerne vytrhané – prejsť skutočnou metamorfózou. Ktoré sérum na obočie je najlepšie? Už sa nad tým viac nemusíte zamýšľať: zoznámte sa s Nanobrow – crème de la crème (to najlepšie) spomedzi všetkých ostatných ošetrení obočia.

Sérum na obočie Nanobrow – Prečo práve toto sérum?

Ako je už vyššie uvedené, toto sérum je crème de la crème spomedzi všetkých sér na obočie. Nanobrow očarí nielen vďaka svojej účinnosti ale aj rýchlej akcii, ktorú poskytuje. Kompozične je premyslený a zostavený veľmi dobre. Okrem toho bol jeho obsah testovaný, aby bola jeho účinnosť sto percentne zabezpečená. Znalosť rastového cyklu vlasov a ich anatómie prispela k vytvoreniu kozmetiky, ktorá spĺňa všetky prevládajúce štandardy, ktoré musia súčasné kozmetické výrobky spĺňať. Inými slovami, Nanobrow je efektívny, veľmi ľahko sa používa a výsledky prináša v krátkom čase.

Okrem toho sa sérum Nanobrow rovná spravodlivej cene, najmä keď vezmeme do úvahy jeho účinnosť ako aj skutočnosť, že mnoho ďalších sér, ktorý fungujú omnoho pomalše je dostupných za oveľa vyššie ceny

Treba tiež dodať, že sa Nanobrow absorbuje veľmi rýchlo, ostáva na mieste, kde bol nanesený a obočie nezlepuje. Funguje v podstate veľmi diskrétne. Aplikovať si ho môžete napríklad pred nanesením make-upu, lepšia je však jeho aplikácia tesne pred spaním na suché a čisté obočie.

Pre koho je Nanobrow určený?

Nanobrow je odpoveďou na všetky problémy spojené s obočím, ich stavom a vzhľadom. Toto sérum je viacúčelové a je určené na ošetrenie:

  • obočia, ktoré je oslabené a nadmerne vypadáva
  • tenké a riedke obočie
  • obočie, ktoré podstúpilo neúspešné odstraňovanie chĺpkov alebo je po aplikácii heny
  • obočie, ktorého rast bol narušený
  • obočie, ktoré samo nedokáže dorásť
  • zosvetlené obočie v dôsledku poškodenia
  • dehydrovaná pokožka v oblasti oboči
  • obočie, ktoré je nepriaznivo ovplyvnené slnečným žiarením alebo nevhodnou kozmetikou

Čo obsahuje sérum na obočie Nanobrow? [prísady]

Nakoľko sme už Nanobrow prirovnali ku „crème de la crème“ spomedzi všetkých sér na obočie, skutočnosť, že kompozícia tohto produktu je naprosto fantastická by nemala byť prekvapením. Ide o látky vysokej triedy, ktoré majú priamy a pozitívny vplyv na rast, posilnenie a celkový stav obočia. Spoločne vytvárajú silnú výživnú zmes, ktorá ovplyvňuje vlasovú matricu a chĺpky obočia po celej ich dĺžke.

Aktívne peptidy, aminokyseliny a vitamíny, ako aj rastlinné výťažky, ktoré vykazujú silné vyživujúce a regeneračné vlastnosti (koreň Šišiaka bajkalského, sójové a pšeničné klíčky, ženšen), spôsobujú, že Nanobrow funguje ako „dobre naolejovaný stroj“, ktorý podporuje regeneráciu obočia a urýchľuje jeho rast.

Ako používať sérum na obočie Nanobrow?

Toto sérum na obočie sa má aplikovať raz denne. Malý aplikátor s hubkou (podobný aplikátorom leskov na pery) rovnomerne distribuuje a dávkuje ideálne množstvo produktu. Z toho dôvodu, stačí na pokrytie jedného obočia len jediný ťah aplikátorom.

Nanobrow sa okrem toho musí aplikovať každý deň, najlepšie večer. Samotná aplikácia netrvá viac ako niekoľko sekúnd, čo platí aj pre preniknutie produktu pokožkou do vlasových cibuliek. Po niekoľkých týždňoch pravidelného používania Nanobrowu stačí, ak si toto sérum aplikujete na obočie iba raz alebo dvakrát do týždňa, aby ste tak podporili a udržali dosiahnuté účinky v podobe hustého a zdravého obočia.

Sérum na obočie Nanobrow – Výhody

  • zlepšuje stav obočia
  • stimuluje dokonca aj „spiace“ cibuľky, urýchľuje rast obočia a zahusťuje ho
  • stmavuje a zintenzívňuje prirodzenú farbu obočia
  • regeneruje a zvlhčuje dehydrované obočie
  • upravuje, dopĺňa vodou a posilňuje štruktúru obočia
  • poskytuje viditeľné účinky za naozaj krátky čas
  • je nákladovo efektívny
  • spomaľuje a zabraňuje nekontrolovateľnej strate obočia

Sérum na obočie Nanobrow – Nevýhody

Aby sme zostali nestranní a profesionálni, rozhodli sme sa, že pohľadáme aj nejaké tie nevýhody tohto séra, aby sme tak mohli varovať prípadných budúcich používateľov. Bolo skutočne ťažké ich nájsť, nakoľko sa dá len sťažka sťažovať na účinky Nanobrowu, jeho účinnosť či cenu, ktorá je k pôsobeniu, aké sérum ponúka skutočne adekvátna. Aplikátor sa používaním nijako neopotreboval a takisto sa ani tuba produktu po niekoľkých mesiacoch používania nijako viditeľne nezmenila. Nakoniec sa nám však podarilo odhaliť jednu chybu, ktorú majú v podstate všetky séra na obočie, s výnimkou gélových kondicionérov. Tekutinu je možné ľahko rozliať, pokiaľ sa tuba produktu dôkladne neuzavrie. Preto nezabudnite po každom použití sérum pevne uzavrieť.

Sérum na obočie Nanobrow – Názor a cena

Nanobrow je sérum na obočie, ktoré si získava stále viac a viac pozitívnych recenziií. Vyhráva tiež prvé miesta v rôznych rebríčok porovnávajúcich najlepšie séra na obočie. Okrem toho, po Nanobrowe siahajú nielen ženy ale aj muží, ktorí o svoje obočie prišli v dôsledku nejakých zranení či choroby. Vysoké hodnotenia, ktoré Nanobrow neustále získava je výsledkom efektivity produktu a jeho kvality, ktorá spĺňa očakávania mnohých žien a mužov po celom svete.

24 komentárov “Ako sa rýchlo postarať o svoje obočie s Nanobrow? Funguje už v priebehu 30 dní!”

  1. miša

    TOTO SÉRUM JE PRE MŇA NAPROSTO IDEÁLNE! <3

    Odpovedať
  2. Karmen

    Používam ho už mesiac a som s ním veľmi spokojná :)

    Odpovedať
  3. Diana

    Ešte som nemala to potešenie ho vyskúšať, ale vyzerá veľmi sľubne. Takéto ingrediencie by mohli fungovať naozaj zázračne.

    Odpovedať
  4. Anna

    Poznám toto sérum a totálne ho zbožňujem. Nanobrow mi zachránil obočie po mojej neúspešnej úprave obočia voskom.

    Odpovedať
  5. Tamara

    Znie to fakt super, ale je dosť drahé. Možno ho dostanem jedného dňa ako darček…

    Odpovedať
  6. Malina

    Vynikajúce sérum, ktoré ma zachránilo pred drahou procedúrou permanentného obočia. Obočie mi konečne dorástlo naspäť po ROKOCH vytrhávania. Nanobrow je skrátka jednotka!

    Odpovedať
  7. Hana

    Používam Nanolash na riasy a čo sa týka účinkov, som nadmieru spokojná, takže rada vyskúšam aj Nanobrow :)

    Odpovedať
    • Patrícia

      Aj ja som sa rozhodla pre Nanobrow práve po tom, čo som bola povzbudená účinkami Nanolash :)

      Odpovedať
  8. Viola

    Tiež som používala Nanolash a preto si myslím, že by Nanobrow mohol byť rovnako účinný :)

    Odpovedať
  9. Janula

    Ak máte problém s extrémne tenkým a riedkym obočím, urobíte všetko pre to, aby ste si ho skrášlili, nehladiac na cenu. Nanobrow má skutočne dobrú cenu prihliadnuc k jeho účinkom. Na trhu sú oveľa drahšie a omnoho horšie séra!

    Odpovedať
  10. júlia samson

    dokáže obnoviť obočie po jeho neúspešnej úprave voskom?

    Odpovedať
  11. Marta

    Cena môže nejedného odradiť, ale hovorím vám, STOJÍ TO ZA TO!

    Odpovedať
  12. Helena

    Za takú kvalitu je to naozaj férová cena. Nájdete aj oveľa drahšie séra, ktoré nie sú ani zďaleka také účinné…

    Odpovedať
  13. Ida

    Konečne sérum na obočie, ktoré funguje a nespôsobuje podráždenie! Odporúčam ho všetkým ženám, ktoré túžia po prirodzenej plnosti obočia a jeho stmavnutí

    Odpovedať
  14. Karina

    Koľko vydrží toto sérum? Kde si ho môžem kúpiť?

    Odpovedať
    • Sabína

      Vydrží naozaj dlho. Kúp si ho na oficiálnej stránke, neni zač :)

      Odpovedať
  15. Klára

    Zaujímavá vecička a všimla som si, že ho odporúča množstvo blogerov. Vôbec netuším, prečo toľkých ľudí odrádza jeho cena, veď nie je ani taký drahý. Všetky produkty ako je tento stoja rovnako, ak nie dvakrát toľko…

    Odpovedať
  16. Valentína

    Hľadám niečo ako je toto sérum a za dostupnú cenu. Som presvedčená, že Nanobrow bude pre mňa to pravé.

    Odpovedať
  17. Jolana

    Páči sa mi pekne vytvarované obočie, čo je dôvod, prečo pravidelne používam séra na obočie. Síce nie všetky fungujú, ale Nanobrow sa zdá byť veľmi pozitívnym prekvapením – moje obočie je tmavšie, plnšie a krásne sa leskne <3

    Odpovedať
  18. Hedviga

    Funguje aj na svetlé a tenké obočie?

    Odpovedať
    • Silvia

      Prečo by namalo? Nanobrow pomáha bez ohľadu na to, v akom stave sa obočie nachádza.

      Odpovedať
  19. Gina

    Milujeeeeeeem toto sérum! Je neskutočne úžasné! :*

    Odpovedať
  20. Milujemkozmetiku

    Jeden z najlepších produktov, aký som mala tú česť za moju „kariéru“ vyskúšať. Naozaj perfektné sérum s rýchlymi účinkami za skvelú cenu, rýchle doručenie a čo je najdôležitejšie, krásne obočie do mesiaca.

    Odpovedať
  21. Iveta7

    Je to pravda: Konečne mám prekrásne obočie a to vďaka Nanobrow!

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *