Sérum na mihalnice Nanolash – Posilnenie, ochrana a rast

Koľko vrstiev maskary si bežná žena nanesie na riasy? Raz to analyzoval jeden vedec, aj keď to nie je veľmi vedecká téma. Ukázalo sa, že v priemere to sú 3-4 vrstvy na každom oku. To ukazuje na obrovské plytvanie produktu, času a peňazí. Sérum na mihalnice Nanolash ponúka nádherné riasy bez toho všetkého. Čo keby ste si mohli naniesť len jednu vrstvu maskary alebo ju úplne prestať používať?

Nemôžete zmeniť alebo zabrániť prirodzeným procesom rias. Každý vlas, vrátane tých na viečkach, má svoje vlastné tempo. Vytvára sa vo folikule, potom sa dostáva na povrch a rastie, až kým neodumrie a nevypadne. Za týchto podmienok sa zdá byť nemožné nechať si narásť dlhé a husté riasy, hlavne kvôli tomu, že štatisticky sa dožívajú len dvoch mesiacov. Aj vlasy vypadávajú, a tak venujeme ich stavu viac pozornosti ako iným veciam. Pravdu povediac je životnosť vlasov trochu dlhšia (až do niekoľkých rokov), ale to nemení nič na fakte, že mihalnice a vlasy sú anatomicky identické.

Narušenie mihalníc a obočia môžu spôsobiť viaceré faktory. Keďže sa o nich správne nestaráme, každá vec môže byť dôležitá. Viditeľné oslabenie mihalníc môže spôsobiť napr. nevyvážená strava, chudobná na vitamíny a minerály a nepriaznivé poveternostné podmienky. Vo väčšine prípadov si ani neuvedomujeme, že mnoho prípravkov môže ovplyvniť aj naše riasy, a to nie vždy v dobrom zmysle. Je to kvôli tomu, že zle zvolené prípravky môžu mať opačné výsledky. K zhoršenie stavu rias môžu prispieť aj nesprávne odličovače. Mechanické poškodenie je najhoršie, pretože zničené folikuly nie sú schopné produkovať silné a zdravé riasy. Všetky vyššie spomenuté faktory prispievajú k zhoršeniu stavu mihalníc a následkom toho aj k ich vypadávaniu.

Preventívna starostlivosť o riasy

Je samozrejmé, že prevencia je lepšia než liečba. Správna starostlivosť s produktmi ako je sérum na mihalnice Nanolash, je skvelým spôsobom prevencie poškodzovania rias. Vlasy rastú silnejšie vtedy, ak je riasa chránená, pretože potom nie sú obmedzované škodlivými faktormi. Sérum na mihalnice Nanolash, ktoré odporúčajú špecialisti, neustále dopĺňa nedostatok látok, esenciálnych pre vlasy. Preto sa správna výživa premieňa na posilnenie rias v prvých týždňoch pravidelného používania. Zdravé vlasy sú menej vystavené nepriaznivým faktorom, ako je sérum na mihalnice nanolashvlhkosť alebo výkyvy teplôt. Preventívne ošetrovanie s Nanolash je aj záležitosťou ochrany. Ak sa Nanolash nanáša systematicky, vytvára na línii rias ochrannú vrstvu, ktorá zamedzuje interakcii so škodlivými látkami. Folikuly, ako aj korienky, sú chránené, čo blahodárne ovplyvňuje rast rias. Sérum na mihalnice Nanolash ochraňuje mihalnice rovnako, ako kozmetika ochraňuje vlasy od korienkov.

Regenerácia slabých mihalníc

Aj poškodené riasy sa dajú obnoviť. V tomto prípade je krátka životnosť rias výhodou. Nemusíte regenerovať poškodené riasy, uzavrieť ich kutikuly alebo hydratovať ich po celej dĺžke. Mihalnice vypadnú za niekoľko týždňov, takže sa musíte sústrediť na tie, ktoré zaberú ich miesto. Regenerácia s Nanolash je založená na priamom účinku na folikuly, t.j. zdroj. Výrobca Nanolash mal skutočne veľmi dobrý dôvod odporúčať aplikáciu séra na líniu mihalníc, namiesto toho, aby sa nanášalo po celej ich dĺžke. Aktívne látky priamo preniknú k folikulám a poskytnú lepšie výsledky. Ba čo viac, pokožka bude pripravená na nové riasy. Rôznorodé rastlinné výťažky a iné látky posilnia nové mihalnice, ktoré sa lepšie zakorenia. Zhrnutie je jednoduché – prevencia je dôležitá, ale riasy sa dajú aj regenerovať, teda ak boli oslabené napr. nadmerným používaním umelých rias, hormonálnymi poruchami, nesprávnou kozmetikou, atď. Kvôli tomu je Nanolash dokonalou voľbou pre starostlivosť o oslabené mihalnice, napr. po tehotenstve (nie počas tehotenstva), po odstránení umelých rias, po chemoterapii, atď.

Intenzívne stimulujúce ošetrenie

Sérum na mihalnice Nanolash je viac než len posilňujúci produkt. Jeho hlavnou úlohou je zlepšiť stav rias, a to sa prejavuje na viditeľne dlhších riasach. Nanolash bol vytvorený ako sérum, stimulujúce rast mihalníc, založené na inovatívnej formule s originálnymi zložkami. Formula tohto produktu bola vyvinutá tak, aby stimulovala korienky k lepšiemu fungovaniu. Sérum na mihalnice Nanolash zlepšuje rast vlasov v ich rannom štádiu a výsledkom toho sú mihalnice dlhšie, hrubšie a hustejšie. Pri vrchole ich rastu môžu byť výraznejšie ako umelé mihalnice. Avšak, efekt je veľmi reálny, pretože riasy majú rôzne dĺžky a hodia sa k tvaru vašich očí. Porovnanie viacerých metód predĺžovania rias ukázalo, že najprirodzenejší efekt bol dosiahnutý pravidelným používaním Nanolash. Po dokončení kúry by sa mali výsledky udržiavať používaním séra vo väčších intervaloch. Vaše mihalnice ostanú dlhšie a tmavšie. Kúra s Nanolash je lepšia než umelé riasy a nemusíte používať ani maskaru. Bez pochyby je tou najlepšou alternatívou.

NANOLASH

Sérum sa dá zakúpiť len v online obchode výrobcu a od jeho distribútorov. V stabilných obchodoch je produkt dostupný len v niektorých salónoch krásy, ktoré spolupracujú so značkou. Vybavený aplikátorom vo forme tenkého štetca, sérum má 3ml objem, čo vystačí na 3-6 mesačnú kúru.

19 komentárov “Sérum na mihalnice Nanolash – Posilnenie, ochrana a rast”

  1. kim_g

    Zatiaľ počujem len samú chválu, tak to asi budem musieť skúsiť: D

    Odpovedať
  2. Amélia

    Fakt super! Konečne mám poriadne riasy, za ktoré sa nemusím hanbiť.

    Odpovedať
    • vtákohnivák

      No mám to rovnako, ale stále to nie je to, čo som očakávala, pretože si musím dávať späť riasenku, aby som mala tmavšie riasy.

      Odpovedať
  3. Monika23

    Ja si dávam aspoň tri vrstvy aby som bola s výsledkom spokojná. (

    Odpovedať
  4. Jesina

    U mňa funguje najlepšie arganový olej. Nepovedala by som, že riasy predlžuje, ale aspoň je hydratujú a krúti.

    Odpovedať
  5. Ružena F

    Kde si ho môžem zakúpiť? Nikdy som ho nevidela v žiadnom obchode.

    Odpovedať
  6. Kristýna

    Toto sérum používam už niekoľko rokov a musím povedať, že ako revitalash, tak nanolash fungujú podobne. Zloženie tých produktov som moc neskúmala, ale musím povedať, že fungujú veľmi podobne.

    Odpovedať
  7. Nina89

    Toto sérum som začala používať pred niekoľkými dňami a príde mi, že mi vypadáva viac rias. Je to možné ?? Fakt neviem, ale trochu sa toho bojím. Čo keď mi vyzerajú všetky? Moja kamarátka sérum tiež používala a všetko bolo v pohode!

    Odpovedať
    • Zuza

      To sa môže stať ale nie je to priamo sérom. Často sa to deje na začiatku liečby a je to spojené s rastovým cyklom rias alebo niečím takým. Ničoho sa neboj, veď riasy tí dorastú a budú silnejšie a krajšie, než tie, čo práve vypadávajú.

      Odpovedať
  8. Dagmaraaa

    Aplikácia riasenky zaberie čas a preto mi príde umelé predĺženie ako to najlepšie riešenie

    Odpovedať
  9. pani_lee

    Zrovna som tak v polovici svojej liečby za pomoci ricínového oleja a musím povedať, že už vidím výsledky! :)

    Odpovedať
    • Regina

      Nevidela som žiadne zmeni v prípade používania ricínového oleja. Možno mi len o trochu riasy stmavli

      Odpovedať
      • diamantovedievča

        Ja som skúsila nanášať olej už niekoľkokrát, ale vždy ma začali po chvíli páliť oči

        Odpovedať
  10. a_nna

    Nanolash používam už 3 týždne a príde mi, že sú moje riasy dlhšie ako kedykoľvek predtým. Som zvedavá na ďalšie výsledky

    Odpovedať
  11. Sára19

    Je to naozaj úžasný produkt! Predtým som používala dvakrát tak drahé sérum. Pre krásne a dlhé riasy si nemusíte kupovať drahú kosmetikuJ

    Odpovedať
  12. nina m.

    Toto si musím objednať !!! :))

    Odpovedať
  13. Jela

    Už mám svoje obľúbené sérum, ktoré nejakú dobu používam, ale určite Nanolash niekedy skúsim, len tak zo zvedavosti: D

    Odpovedať
  14. Katarína

    Naozaj kvalitný produkt, ktorý predlžuje a zahusťuje riasy a nespôsobuje žiadne alergie a žiadna podráždenie. Malá fľaštička postačí na pokojne aj polročné liečebnú kúru.

    Odpovedať
  15. k.t.

    Skvelé výsledky, bohužiaľ som sa pred začiatkom liečby nevyfotila, takže to nemôžem dokázať: /

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *