6 Regeneračných produktov pre vlasy roku 2016

Starostlivosť o vlasy je jednou z najzákladnejších činností každodennej rutiny každej ženy. Niet divu, že trh s produktami pre starostlivosť o vlasy a styling rastie tak dynamicky a každý mesiac sa v obchodoch objavuje nová kozmetika. Tu je šesť noviniek pre starostlivosť o vlasy zo začiatku roka.

Night Cap od Living Proof – nočné sérum

Nočné vlasové sérum Night Cap od Living Proof je produktom, so silnými regeneratívnymi schopnosťami, ktoré vyživia a posilnia vaše vlasy počas spánku. Naše vlasy sa každý deň poškodzujú a obnovujúce ošetrenia sú komplikované, nákladné a časovo náročné. Sérum Night Cap od Living Proof dodáva poškodeným vlasom vitalitu, lesk a jemnosť, a to všetko vďaka regeneratívnym zložkám.

Professional Therapy od L’biotica – kozmetická rada

Professional Therapy rada od L’biotica zo série Volume je kozmetika pre výživu vlasov s formulou LightCoplx a prírodným výťažkom z rozmarínu. Produkty Volume od L’biotic majú dvojité účinky – zľahčujú vlasy a dodávajú im objem, zatiaľ čo regenerujú tie časi vlasov, ktoré potrebujú výživu.

Repair & Targeted od Nivea- šampón a kondicionér

Nová rada vyživujúcich produktov od Nivea využíva inteligentnú technológiu KERADETECT™. Kozmetika od Nivea Repair & Targeted Care posilňuje a ozdravuje vlasy bez toho, aby ich zaťažovala. Spája sa v nich makadamiový olej, Euceritu® a Nutri-Essence.

Macadamia and Collagen od Bioelixire – maska na vlasy

Bioelixire spája vo svojom produkte prospešné vlastnosti makadamiového oleja a prírodného kolagénu, ktoré dokopy veľmi silno regenerujú dokonca aj tie najzničenejšie vlasy. Maska na vlasy pozostáva z výťažku z bambusu, ktorý dodatočne hydratuje pramene.

Pantene Expert Age Defy – kozmetická rada

Pantene vyhovelo potrebám ľudí po 40-tke, ktorých vlasy sa stávajú jemnejšie a menej husté. Pantene Expert Age Defy je komplexom ingrediencii, omladzujúcich vlasovú štruktúru a eliminujúcich problémy ako: lámavé vlasy, rozštiepené končeky, kučeravenie, matná farba a riedke vlasy.

Absolue Keratine od Rene Furterer – maska na vlasy

Rene Furterer predstavila vysoko regeneračnú masku na vlasy, ktorá je exkluzívne založená na rastlinnom keratíne. Absolue Keratine je maska na vlasy pre extrémne suché, poškodené a, ošetreniami od kaderníkov, preťažené vlasy.